"Палас"ЕООД е агенция с основен предмет на дейност покупко-продажба, отдаване под наем и управление на недвижими имоти на територията на Българското южно черноморие. 

- В продължение на повече от 20 години агенцията ни присъства на пазара, използвайки висок стандарт на съвременно и качествено обслужване. За тези години сме се научили, не само интуитивно да предсказваме повдението на пазара, но и съзнателно да го формираме.

- Благодарение на здравите връзки със строителни компании и постоянно провеждания мониторинг, ние предлагаме най-луксозните жилища, къщи, вили, апартаменти и мезонети по южното черноморие. Сътрудничеството с банкови институции е част от стремежа на фирмата за по-ефективна работа в интерес на Клиента.

- Агенцията извършва: управление на недвижими имоти, маркетингови проучвания на пазара, регистриране на фирми, инвестиционни проекти за българарски и чужди инвеститори. По този начин "Палас" ЕООД покрива всички сегменти на пазара на недвижими имоти и осигурява за своите клиенти пълната гама от професионални услуги, свързани с дейността недвижими имоти

- "Палас" ЕООД е дългогодишен член на НСНИ (Национално Сдружение Недвижими Имоти) прилагайки в своята работа всеобщо утвърден Етичен кодекс, съобразен с принципите на Европейския стандарт за посрдически услуги в сферата на неджижимите имоти.